ΔΗΜΙΟΥΡΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

*

*

*

*

*

*

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

*

Ο 10λογος της αγοράς

Μετά απο πολλά χρόνια πείρας στο τομέα των πυροτεχνημάτων και special effect, καθώς και μετά απο πολλές συζητήσεις με πελάτες μας αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την αγορά πυροτεχνημάτων! 

  1. Η αγορά πυροτεχνημάτων και special effect πρέπει πάντα να γίνεται από καταστήματα πώλησης πυροτεχνημάτων και μόνο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ασφάλεια τη δικιά σας και των καλεσμένων σας αφού μόνο τα συγκεκριμένα καταστήματα πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής - αποθήκευσης και πώλησης πυροτεχνημάτων. 
  2. Μεγάλη προσοχή στις συσκευασίες των πυροτεχνημάτων. Πρέπει πάντα να αναγράφονται σε εμφανές σημείο οι οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά. Μην εμπιστεύεστε τις συσκευασίες που δεν φέρουν λογότυπα.
  3. Η συσκευασία των πυροτεχνημάτων δεν χρειάζεται λεπτομερή επεξεργασία πρίν τη χρήση. Σε κάθε περίπτωση η καύση γίνεται από ένα φυτίλι τοποθετημένο πάντα σε εμφανή σημείο. 
  4. Η αγορά και η ρίψη πυροτεχνημάτων από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μπορεί να γίνει από τον καθένα αρκεί να είναι άνω των 18 ετών.
  5. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 1 μπορεί να γίνει από άτομα ηλικίας άνω των 14 ετών με τη συνοδεία ενήλικα. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 2 μπορεί να γίνει από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 3 μπορεί να γίνει από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Σε κάθε περίπτωση η χρήση τους πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενήλικα. 
  6. Η ρίψη πυροτεχνημάτων κατηγορίας 4 (επαγγελματικά πυροτεχνήματα - βόμβες) απαγορεύεται απο το νόμο σε πελάτες λιανικής πώλησης.
  7.  Ιδιαίτερη προσοχή στο μέγεθος που έχουν τα κανονάκια σε κάθε συσκευασία. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να αγοράσετε ένα πυροτέχνημα με 100+ βολές οι οποίες όμως θα είναι τόσο μικρές που μόνο θόρυβο θα προκαλέσουν και δυστυχώς θα σας χαλάσουν την εκδήλωση.
  8. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των πυροτεχνημάτων και special effect γίνεται στην Κίνα. Η εισαγωγή τους όμως στην Ευρώπη προυποθέτει πλήθος εγκριτικών και αδειών ώστε να καταστούν κατάλληλα για χρήση. Άρα μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα πυροτεχνήματα που αγοράζουμε και να ελέγχουμε ότι φέρουν τυπωμένη πάνω στην συσκευασία τους τη σήμανση CE.
  9. Θα πρέπει πάντα να ζητάτε να δείτε βίντεο απο το πυροτέχνημα που έχετε σκοπό να αγοράσετε. 
  10. Οι κροτίδες απαγορεύονται απο το νόμο!!!  

ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

the firework

CHECK OUT THIS AD
TOP